Your address will show here +12 34 56 78
Het café “Het wapen van Landsmeer”

Het hart van Het wapen van landsmeer is het café. De gemoedelijke sfeer maakt dit een zeer geliefde plek voor het houden van een feestje. Hier ontsnap je even aan de dagelijkse sleur, terwijl je geniet van een heerlijke borrel.

Tevens kan het café “Het wapen van Landsmeer” uw feestje voorzien van allerhande lekker eten.Denk hierbij aan een lekker koud/warm buffet of een gezellige BBQ. Natuurlijk blijft alles maatwerk en kunt u aangeven wat u als gast wenst.

Het café heeft verschillende bieren op de tap en wisselt met de samenstelling hiervan.Verder is het café “Het wapen van Landsmeer” de uitvalsbasis om voor een voorstelling, de pauze ervan en zeker na afloop nog even gezellig samen te komen en gezellig na te praten.Tevens is het café voorzien van een terras. Houdt u voor de openingsdagen van het terras onze Facebook pagina in de gaten.

 

Onze bieren op de tap:Pils =Hertog jan, Blond= Chouffe, witbier=B1 Heffe Weizen, Dubbel = Natte Brouwerij het IJ, Trippel = Karmeliet, Quadruppel = Ongelovige Thomas, IPA = Mooie Nel

 

Onze bieren op fles: Hertog jan Bastaard, Kwak, Verboden vrucht, Leffe Royale, Hertog Jan Dubbel, Ginette natural White, Apple Bandit Cider, Liefmans Fruitesse

0.0% op fles. Leffe blond, IPA jopen, Hertog Jan.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover