Your address will show here +12 34 56 78
Het café “Het wapen van Landsmeer”

Het hart van Het wapen van landsmeer is het café. De gemoedelijke sfeer maakt dit een zeer geliefde plek voor het houden van een feestje. Hier ontsnap je even aan de dagelijkse sleur, terwijl je geniet van een heerlijke borrel.

Tevens kan het café “Het wapen van Landsmeer” uw feestje voorzien van allerhande lekker eten.Denk hierbij aan een lekker koud/warm buffet of een gezellige BBQ. Natuurlijk blijft alles maatwerk en kunt u aangeven wat u als gast wenst.

Het café heeft verschillende bieren op de tap en wisselt met de samenstelling hiervan.Verder is het café “Het wapen van Landsmeer” de uitvalsbasis om voor een voorstelling, de pauze ervan en zeker na afloop nog even gezellig samen te komen en gezellig na te praten.Tevens is het café voorzien van een terras. Het café en terras zijn van maandag tot donderdag vanaf 10.00 uur open. op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er wisselende tijden i.v.m. evenementen/feesten. Houdt u voor de openingsdagen van het terras onze Facebook pagina in de gaten.

Onze bieren op de tap: Hertog jan, Grand prestige, La Chouffe, Leffe dubbel, Ijwit, Mooie Nel (IPA), trippel Karmeliet, zoentje(Breugem).

 

Onze bieren op fles: Hertog jan Bastaard, Ginette natural white, Hertog jan Dubbel, Leffe Royal blond, Pauwel kwak, Ginette natural triple, Leffe Rituel 9.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover